dissabte, 9 de març del 2024

8 de Març

DIADA DEL 8 DE MARÇ 

 Des de fa més de 100 anys , el 8 de març és un dia en què se celebren els drets conquerits per les dones en tots els àmbits i commemora la llarga història de les lluites i sacrificis per aconseguir-los. 
En l'actualitat es recorda que encara queda camí per aconseguir una igualtat real entre homes i dones. 

 I, per això, des del nostre centre es treballa perquè aquesta igualtat sigui real i, les activitats van dirigides a complir l’ODS 5: Aconseguir la igualtat de gènere i empoderar a totes les dones i les nines. 
I el 8 de març encara fem més incís en aquest objectiu. A la biblioteca del centre tots els infants han pogut trobar tot un recull de llibres de dones que han estat cabdals en la història. 
A totes les aules han fet converses, han contat històries, han fet biografies de dones importants, han parlat del que volen pel seu futur…, i hem acabat posant frases significatives al mural de l’entrada que resumeixen un poc el que entenem per igualtat. Cada grup ha fet la seva bafarada per poder fer un recull entre tots.


Els alumnes de 5è i 6è hem partit cap a la plaça per escoltar el manifest que han fet a l’Ajuntament, juntament amb els alumnes de les escoles de Biniamar, Moscari i Caimari. I després han fet un taller d'expressió artística organitzat pels Serveis Socials de l'Ajuntament de Selva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Bon estiu!!!

  Estimades famílies!! Estimats i estimades alumnes que  ja duis uns dies de vacances… Estam molt contents d’haver compartit un altre curs a...