dilluns, 22 de febrer del 2021

Formació docent al Ceip Es Putxet



Com cada any, el Claustre de Ceip Es Putxet, seguim amb la formació permanent del professorat.


Aquesta formació, cada curs escolar, ha estat enmarcada dins el context de treball del centre amb la finalitat d'actualitzar la formació docent i de millorar el procés d'ensenyament-aprenentatge del nostre centre.


Així , cada any, hem avaluat les necessitats específiques que té el nostre centre per a aconseguir un millor rendiment escolar tenint en compte les diferents metodologies actives on l'alumne és el centre de  l'aprenentatge.
Per tant, ens hem seguit format en aspectes metodològics (avaluació competencial, treball cooperatiu, treball per projectes, espais d'aprenentatge, ambientalització de centres...) i educació emocional ( dinàmiques de grups, pràctiques restauratives, coeducació...)


Aquest curs escolar, però, hem decidit formar-nos en la competència digital, ja que la pandemia ha provocat la necessitat de millorar les nostres competències digitals per a la millora de la nostra pràctica educativa.
 
El Claustre s'està formant en:

EINES BÀSIQUES PER A L'ENSENYAMENT EN LÍNEA
EINES BÀSIQUES DEL GESTIB




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

8 de Març

DIADA DEL 8 DE MARÇ   Des de fa més de 100 anys , el 8 de març és un dia en què se celebren els drets conquerits per les dones en tots els à...