dimecres, 31 de gener del 2018

Celebram el Dia de la Pau

Avui, dimarts 30 de gener, hem celebrat el dia de la No- Violència i  la Pau. Un dia en el que recordam tots els valors que hem de posar en pràctica en el nostre dia a dia.
Hem dedicat un dia a tallers on hem hagut de compartir la nostra activitat en tots els infants del centre. Hem realitzat una gimcana on han participat tots els nins i nines de l'escola, els més grans s'han fet responsables dels més petits, han hagut de respectar les diferents idees, els diferents ritmes de fer les coses...
Dins la gimcana hi havia diferents tallers: un curtmetratge relacionat amb els valors que volem recordar aquests dies (amistat, respecte, cooperació, solidaritat, amor...), conèixer  personatges cèlebres que han lluitat per a la Pau, fer una manualitat per a completar un panell del símbol de la Pau i una cursa Solidaria.
Tota la recaudació va destinada a la investigació pediatrica de l'Hospital Universitari de Son Espases. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Un parell d'imatges 


Una petita mostra 
Després de berenar i jugar una estona ens verem tots per parlar del que pensavem que és la Pau, cada un de nosaltres vam dir la nostra.
I per acabar música, cantarem tots la cançó Mirall de Pau.
Un dia molt intens!!

Esperam que tots els dies recordem aquests valors tan importants per viure el nostre dia a dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Bon estiu!!!

  Estimades famílies!! Estimats i estimades alumnes que  ja duis uns dies de vacances… Estam molt contents d’haver compartit un altre curs a...